O šiaip pats geriausias ir universaliausias pašaras.. perlinės kruopos, uždedi virti, užverda, dar porą valandžikių pabrinkini išjungęs ugnį ir uždengęs... ir darbas baigtas.. na ir jom suteiki tokių kvapų, kurią žuvį ruošiesi gaudyti... karosinis ar karšinis pašaras, kvapą įdedi koki .. sumaišai su pirktiniu pašaru, dadedi sliekų kapotų, kukurūzų.. na čia jau pagal situaciją, ir visai neblogai gaunasi...S/
aaa, tiek labai nesigilinu... šiaip jai ant dugninės tai stengiuosi virti mažas sėklines bulvikes, jų nedaverdi, kad vydūriukas kietesnis būtų, tada gerai laikosi ant kabliuko... aišku jai nededam ant plauko, tada susipjaustom kūbiukais kad tiktų kabliuko dydžiuj.. o pasišėrimui, tai kaip kada, kartais patraiškau su rankomis ir tokiais gabaliukais metu, kartais labiau sumynkau, košės nedarau... tik vienas dalykas per daug nereikia primesti į vandenį, nes greitai jos parūgsta, reikia saikingai, kibirais niekas nebeta... O bulvės tai manau tinka bet kokios, nesigilinu per daug ;)
Dar žinau, kad didieji karosai ima ant lašinio... tik vat gal kas galit pasakyt ant kokio? sūdyto, rūkyto, ar žalio... lašinys kaip masalas, abai gerai laikosi ant kabliuko, bet ant rūkyto nelabai kas ėmė, kybinosi bet tik tiek, gal paprasčiausiai nebuvo šalia didžiojo ;D Jai kas ka žinot apie lašiaką papieškit
Tai bulves verdi su lupena ar be jos? Išvirtas bulves traiškai, kapoji ar darai stambiai grūstą košę, kai sumeti kaip jauką į vandenį? Kokio tipo bulves ruoši žūklei nesvarbu, ar yra skirtumas labiau miltingos, mažiau...